Предлагаме много повече от посредничество и експертни консултации в сферата на недвижимите имоти и управлението им, както и всички съпътстващи сделката с имот услуги с най-високо качество. Ние работим по стандарти на световно ниво.
Имотният пазар следва пряко развитието на икономиката на страната. Ето защо повечето експерти прогнозират, че възстановяването на имотния пазар ще започне именно със стабилизирането на икономиката на България. От Бългериан Пропертис считат, че е възможно възстановяването на пазара на недвижимите имоти да изпревари с няколко месеца същинското икономическо стабилизиране на страната ни. От компанията допускат тази вероятност поради факта, че голяма част от сделките с недвижимости се сключват със средства от външни източници - чуждестранни купувачи, българи, които работят в чужбина, и т.н.

Екипът ни предлага коректност и грижа за клиента, като нашата цел е дългосрочно присъствие и поддържане на много добра репутация на нашата компания. Това постигаме като:

  • Поддържаме широк спектър от проверени и качествени имоти, за да отговорим на всяка Ваша специфична потребност.
  • Държим Ви в течение на последните тенденции на пазара за недвижими имоти и Ви даваме информация за най-правилните стъпки при осъществяването на успешна покупка или продажба на Вашия имот.
  • Партнираме с банкови институции, за да Ви осигурим професионална консултация за най-добрите условия по жилищни и ипотечни кредити.
  • Адекватно рекламираме и успешно представяме Вашия имот в публичното пространство.
 
  • Български
  • English

Категории имоти

        L Едностайни ...
        L Двустайни а...
        L Тристайни а...
        L Големи апар...
        L Мезонети
    L Гаражи
    L Фабрики
    L Хотели
        L Санаториуми
        L Спа и спорт...
    L Барове
        L наеми завед...
            L наеми х...
    L Промишлени халета
    L Офиси
    L Магазини
    L Складове
    L Цехове
Arrow Бунгала
Arrow вили
    L Земи
    L Гори
    L Парцели за инве...
Arrow Търси
    L Търси да купи
    L Търси под наем

Вход


Забравена парола
Регистрация

Rss емисия

Брояч на сайта

<< Първа < Предишна Следваща > Последна >>

Продажба на парцели

Продажба на парцелиПродажба на парцели в регулация в София, околностите и във всички точки на България. Продаваме поземлени имоти на перфектни цени, гарантираме коректност, бързина и сигурност. Ние сме ДЕТЕЛИНА ГРУП- вашият имотен посредник в цяла България.

Апартаменти в България

Апартаменти в СофияИскате да купите апартамент в София или да продадете апартамент? Ние сме насреща. Голям избор предлагани оферти, имотен списък-каталог, бърза реакция и професионлно обслужване от отлични имотни агенти. Фирмата ни се развива много бързо. Топ имотни оферти